icon play

este cu adevarat

all inclusive

Cazare in cel mai rafinat confort


Bucurati-va de o sedere de neuitat cu Club Med. Experiente absolut divine va asteapta in cele mai frumoase locuri din intreaga lume.

Club Med ofera o gama vasta de statiuni si diferite tipuri de cazare.

Alegeti de la Statiuni Premium la Vile de lux si Cabane in functie de ambianta pe care o preferati.

O gama larga de activitati sportive si culturale


Indiferent de sport sau de nivelul dumneavoastra de experienta, orice este posibil gratie facilitatilor-noastre si a instructorilor nostri G.O.

In plus, va sta la dispozitie o oferta extinsa de excursii in afara* pentru a descoperi noi culturi si -a explora frumusetea naturala a zonelor din jurul statiunilor noastre (*contra cost).

Cluburi pentru copiii de toate varstele


Cluburile pentru copii sunt ideale pentru parinti, oferindu-va dumneavoastra sansa de a va relaxa stiind ca cei mici sunt pe maini bune , in grija instructorilor nostri profesionisti G.O.

Copii au parte de distractie intr-o atmosfera informala si relaxata; descopera noi pasiuni pentru sport, exprimare creativa si arta; formeaza prietenii cu alti copii din intreaga lume.

Toate acestea ajuta la conturarea unei experiente de neuitat, pe care copiii o vor savura multi ani.

Toate mesele gourmet, bar si gustari pe tot parcursul zilei


Descoperiti bucataria internationala si aromele locale deopotriva, pe tot parcursul zilei.

Bucatarii nostri specializati se bucura de o reputatie bine meritata pentru crearea celor mai alese bucate din intreaga lume. In plus, bucurati-va de bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei sau de cocktail-uri clasice inainte de cina, bauturile alcoolice si racoritoare fiind disponibile pe tot parcursul zilei.

Relaxare si stare de bine


Reincarcati-va bateriile si reinvigorati-va sau pur si simplu relaxati-va dupa o zi plina de sport si activitati in Spa-urile noastre de clasa mondiala*.

Dezvoltati-va flexibilitatea si eliminati stresul cu yoga, pilates si Thai Chi Chaun.

Pastrati-va in forma in piscinele noastre si salile noastre de sport (*contra cost).

Divertisment si petreceri pe timp de noapte


Gratie ofertei de petrecere a timpului liber pentru toata lumea, puteti alege intre serile linistite si intime cu o atmosfera relaxanta si divertismentul in societate prin spectacolele si petrecerile noastre pe timp de noapte. Bucurati-va de o atmosfera diferita in fiecare noapte!

Zboruri dus-intors si transferuri


Din momentul in care sositi, noi avem grija de tot. Transferurile de la aeroport si de la gara sunt gratuite atunci cand va rezervati un pachet Club Med, care include transferuri.

Echipa Club Med va va sta la dispozitie pentru a va ura bun venit la sosire.