icon play

Mai multe experiente

pentru fiecare

Familii

Pentru familii, poate fi dificila luarea unei decizii cu privire la destinatia de vacanta. Fiecare membru al familiei are propriile preferinte personale.

Pachetele Club Med Premium All-inclusive va scutesc de grija de a planifica vacanta pentru ca exista cate ceva pentru fiecare membru al familiei.

In plus, gratie Cluburilor noastre pentru copiii de toate varstele, parintii se pot relaxa stiind ca cei mici lor sunt pe maini bune cu ajutorul instructorilor nostri G.O.

Familia
Familie

Cupluri

Bucurati-va de o vacanta romantica de neuitat la Club Med, un paradis nou vi se descopera in fiecare zi. Vilele si cabanele din statiunile naostre de lux ofera o gama larga de optiuni de confort ce acopera toate gusturile si raspund tuturor asteptarilor dumneavoastra. Petreceti clipe de neuitat la o piscina zen sau relaxati-va dupa o zi plina de activitati.

Va puteti bucura de deliciile gourmet la restaurantele cu specif din fiecare statiune si va puteti rasfata cu ispititoarele cocktailuri intr-o ambianta romantica.

 

Couples
Cupluri
Cupluri

Individual & cu prietenii

Fie ca planificati o vacanta individual sau cu prietenii, Club Med este refugiul perfect pe care nu il veti uita niciodata.

Bucurati-va de o gama larga de sporturi si activitati cu lectii oferite de instructorii G.O., cum ar fi zborul cu trapezul, golf, navigatie, caiac, snorkeling, schi si multe altele.

Noaptea, va distrati-va pe ritmurile dansului Crazy Sign si bucurati-va de divertismentul si petrecerile de seara cu instructorii nostri G.O.

Prieteni
Prieteni
Prieteni

Clubul copiilor

4-23

LUNI

BABY CLUB MED (CONTRA COST)


Baby Club Med are grija de copiii cu varste de la 4 la 23 de luni intr-un mediu sigur si sub ingrijirea unei echipe specializate de G.O. experti. Cei mici au parte de o ambianta agreabila, special proiectata pentru a se armoniza cu ritmurile lor biologice. Instructorii nostri G.O. se ocupa de nevoile lor nutritionale si se asigura ca au parte de cele mai bune jocuri si de un somn de calitate.

2-3

ANI

PETIT CLUB MED (CONTRA COST)


Petit Club Med le ofera celor mici o experienta unica plina de activitati inovatoare, care este doar a lor. Copiii vor avea parte de o zi minunata si captivanta la Petit Club Med, plina de veselie, cu o intreaga serie de activitati si forme de divertisment, mese si perioade de odihna, precum si de jocuri cu instructorii nostri G.O.
Copiii se pot bucura, de asemenea, de activitati captivante si lectii sportive.

4-10

ANI

MINI CLUB MED


Mini Club Med le ofera celor tineri sansa de a interactiona cu copii din toata lumea si de a participa la activitati distractive sub ingrijirea atenta a unor instructori G.O. Copiii se pot bucura de activitati distractive, inclusiv sporturi, jocuri, arta, mestesuguri, lectii de dans si multe altele. Pentru ca toata lumea sa poata invata in propriul ritm, organizam grupurile in functie de varsta.

11-17

ANI

CLUB MED JUNIOR/CLUB MED PASSWORLD


Atat Club Med Junior, cat si Club Med Passworld va ofera numeroase programe atractive de la activitati sportive interesante, cum ar fi navigatia, windsurfing-ul si zborul cu trapezul, pana la petrecerea timpului intr-un mod relaxat vizionand un film. Si fie ca invata un sport nou, fie ca-si petrec timpul cu noi prieteni, adolescentii dumneavoastra au libertatea de a se bucura de tot ceea ce are clubul de oferit. Instructorii nostri G.O. sunt intotdeauna la dispozitie pentru a-i supraveghea si ajuta.