La Plantation d’Albion

Mauritius

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

La Plantation d’Albion

Mauritius









Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Un resort cu adevarat luxos, intr-un decor idilic


Situat intr-unul dintre ultimele golfuri izolate de pe insula, Club Med La Plantation d'Albion ii asteapta chiar si pe cei mai exigenti clienti intr-o lume a luxului suprem.
Designul realizat de Marc Hertrich si Nicolas Adnet potenteaza decorul idilic si ofera clientilor promisiunea unei vacante magnifice.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med La Plantation d'Albion ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med La Plantation d'Albion sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    41mp
    1-3

VIEW

Ocean sau Plaja

BEDDING CONFIGURATION

1 pat dublu / 2 paturi single + 1 sofa

Deluxe

    50mp
    1-2

VIEW

Gradina sau Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 pat dublu

Suita

    70mp
    1-4

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 pat dublu / 2 paturi single