Les villas d’Albion

Mauritius

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Les villas d’Albion

Mauritius

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Toate visele si dorintele tale sunt indeplinite, vila dvs. privata din Mauritius va asteapta, inconjurata de parfumul florilor de hibiscus


Mauritius ofera un mediu paradisiac pentru vilele Albion, pe un domeniu vast de 12 hectare, vilele au verande mauritiane inconjurate de flori, locul ideal pentru creearea de momente magice cu familia si prietenii.
Va puteti bucura de calitatea serviciilor personalizate, majordom dedicat pentru confortul dvs si de asemena, puteti solicita serviciile unui bucatar pentru a pregati cina in jurul piscinei sau in gradina privata .
Aflat intr-o locatie eleganta , in imediata apropiere, resortul de 5 tridente, ofera discretie, servicii de calitate la bar si piscine , o bucatarie creativa in restaurante .
Faimosul TAMARINA Golf Club,aflat si el foarte aproape de resort, intr-o fosta rezervatie naturala ,ofera un mediu fabulos pentru jucatorii de golf
Resortul propune o varietate de sporturi , cum ar fi: tenis de camp, trapez, navigatie si scuba diving

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med La Plantation d'Albion ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med La Plantation d'Albion sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Vila 2 Camere

    180mp
    1-4

VIEW

Gradina sau Ocean

BEDDING CONFIGURATION

2 paturi dublu / 1 pat dublu,2 paturi sing

vila 3 camere

    240mp
    1-6

VIEW

Gradina sau Ocean

BEDDING CONFIGURATION

3 paturi dublu / 2 paturi dublu,2 paturi sing

vila 4 camere

    295mp
    1-8

VIEW

Gradina sau Ocean

BEDDING CONFIGURATION

4 paturi dublu / 2 paturi dublu,4 paturi sing