L’Alpe d’Huez La Sarenne

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

L’Alpe d’Huez La Sarenne

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Sejurul in Alpe d'Huez: vacanta la ski cu soare si senzatii unice in Alpii de Sud


Vacanta la Alpe d'Huez inseamna sa descoperi o zona de ski incredibila la intersec?ia celor sase vai ale Oisans, in inima pasunilor montane ale unui sat de munte.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bucurati-va de acest taram de basm.Instructorii nostri G.O. va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa profitati la maxim de sporturile de iarna, fiindu-va oferite cursuri pentru toate nivelurile.

Mancare rafinata si open bar

Bauturi servite la bar: apa, sucuri de fructe, bauturi calde, cocktail-uri cu sau fara alcool, brand-uri locale de alcool si / sau vinuri internationale, gustari dulci si sarate.
Barul principal
Pentru momente relaxante acest bar va incanta intreaga familie. Terasa cu vedere panoramica la vale, va permite, sa va bucurati de peisaj.
Disco bar
De la orele 23.00, daca va doriti o seara pe ritmuri muzicale, disco-barul este locul potrivit.

Restaurantul principal
Acesta va ofera privelisti panoramice asupra partiilor si vailor de pe terasa, care va asteapta impreuna cu familia in orice moment al zilei. Va refaceti fortele si energia multumita bufetelor variate.
Un colt special dedicat copiilor permite parintilor sa pregateasca mesele celor mici.
Acest restaurant, echipat cu aer conditionat, este dotat cu mese de la 4 pana la 8 persoane si dotate cu scaune inalte pentru copii.

Les Marmottes
Acest restaurant cu specialitati Savoyard, este deschis pentru cina intr-un cadru intim, cu servire la masa.
Accesul se face numai pe baza de rezervare, la recep?ie.
Acest restaurant este amenajat cu mese de 2 pana la 4 persoane si cu scaune inalte pentru copii.

Distractie si joaca

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med.
Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor
G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati ?i pasionati (1)
Cursuri de ski sau de snowboard predate de catre monitori de ski, precum si activitati creative si distractive pentru toate varstele:
Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de ziua lor de schi, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor

Pentru mai multe informa?ii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu excep?ia zilei de duminica.
(1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau a unei calificari de ingrijire a copiilor.

Divertisment de seara

Serile la Club Med sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    22-27mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

2 Single Beds

club Marmotte

    22-27mp
    2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Club Familly Marmotte

    22-27mp
    2

VIEW

Moutain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds