Bali

Indonezia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Bali

Indonezia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Armonia perfecta între modernitate si cultura balineza


Bali este un paradis tropical linistit care atrage milioane de turisti din întreaga lume in fiecare an. Resortul Club Med Bali, situat în Nusa Dua, este un amestec perfect între modernitate si cultura

La Club Med Bali exista câte ceva pentru fiecare membru al familiei. Conceptul sau compatibil cu viata de familie ofera cluburi pentru copii, care le asigura parintilor libertatea de a se bucura de propriile activitati, de a explora bogata cultura si patrimoniul balinez sau pur si simplu de a se rasfata în piscina Zen si la spa.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Bali ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Bali sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    28mp
    1-2

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Deluxe

    45mp
    1-3

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed + 1 Sofa Bed

Suite

    72mp
    1-3

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed