Insula Bintan

Indonezia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Insula Bintan

Indonezia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Un paradis al linistii si rafinamentului, care combina modernitatea cu traditia asiatica


Aflat la doar 55 de minute cu catamaranul de mare viteza de terminalul de feribot Tanah Merah din Singapore, Club Med Insula Bintan este un adevarat paradis pentru cei care doresc relaxare si liniste

Amatorii de golf se pot bucura de un joc relaxant pe unul dintre cele mai bune terenuri de golf din Asia, Ria Bintan Golf Club *, situat chiar langa Club Med.

* contra cost

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Insula Bintan ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care il incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Insula Bintan sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    30-32mp
    1-3

VIEW

Gradina sau Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Single Bed

Deluxe

    30-40mp
    1-3

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed + 1 Single Bed

Suite

    119mp
    1-3

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed