Bodrum

Turcia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Bodrum

Turcia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Ideal pentru sport sau doar relaxare


Club Med Bodrum este un loc ideal pentru a lega noi prietenii. Poti alege sporturile nautice sau relaxarea pe plaja nou proiectata, acest resort va satisface perfect nevoile dumneavoastra

all inclusive

Incercati ceva nou

In acest resort accentul este pus pe sport. Incepatorii si experti deopotriva, pot incerca noi sporturi si senzatii incitante. Sub atenta supraveghere a instructorilor nostri G.O, bucurati-va de cel mai inalt standard de profesionalism si echipamente de ultima generatie.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Punctele de energie stimulate, trupul si sufletul relaxate....profita din plin de acest sentiment de bine si relaxare completa

Divertisment de seara

Serile la Club Med Bodrum sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

cazare

Club

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION

Deluxe

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION

Suite

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION