Cancun

Mexic

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Cancun

Mexic

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Cancun - istorie, cultura si activitati sportive


Un resort plin de istorie, cultura si activitati sportive, recent renovat , intr-o maniera moderna pentru a oferi un pachet complet de vacanta familiilor cu copii de toate varstele. Peninsula Yucatan are una dintre cele mai bogate zone arheologice din lumea antica Mezoamerica , pe o coasta presarata cu frumoase plaje de nisip alb .

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement pentru toti membrii familiei.Copii si adultii, pot alege sa faca echipa pentru a obtine combinatia perfecta intre sport , relaxare , sala de fitness , distractie si aventura.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Cancun sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

Descoperiti Jade , spatiul de lux de 5 tridente in Cancun

Spatiul de lux de 5 tridente este optiunea perfecta pentru cei in cautare de intimitate, lux si servicii personalizate, fara a sacrifica spiritul prietenos, caracteristic Club Med .

cazare

Club

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION

Deluxe

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION

Suite

    mp
    

VIEW

BEDDING CONFIGURATION