Cherating Beach

Malaezia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Cherating Beach

Malaezia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Bucurati-va de comorile naturii in acest loc mirific


Club Med Cherating Beach, primul noastru resort Eco-Natura, include 80 de hectare de padure tropicala si patru kilometri de plaja virgina. Acest site natural protejat, dispune de arhitectura ecologica autentica. Bungalourile in stilul Kampong traditional sunt asezate pe piloni din lemn, care sunt integrati perfect in mediul inconjurator.

Aici, se gaseste un paradis natural plin de comori. Frumusete naturala incredibila, fauna salbatica abundenta, activitati interesante, pace, liniste si relaxare intr-un cadru natural.Toate acestea va asteapta pe coasta idilica de est a Malaeziei.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Cherating Beach ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    21mp
    1-3

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Deluxe

    21-34mp
    1-3

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed + 1 Sofa Bed

Suite

    76mp
    1-3

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed