Columbus Isle

Bahamas

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Columbus Isle

Bahamas

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Columbus Isle


O insula. O vacanta pe cont propiu in Caraibe! Numita , pe buna dreptate,dupa primul sau vizitator , Cristofor Columb, clubul este amplasat int-un cadru mirific din arhipelagul Bahamas cu
plaje lungi de nisip alb, apa turqouise si alizee blande!
O insula incarcata de istorie, situata in Bonefish Bay, Club Med Columbus Island , va ofera o gama variata de opere de arta exotice. Admirati sculpturile etnice si mastile atemporale care decoreaza clubul, plimbati-va prin gradinile luxuriante de boungavillea, adormiti in hamac sau oferiti-va un masaj divin pe plaja, in compania valurilor!
Scufundati-va si descoperiti o lume acvatica fabuloasa sau alunecati pe apa cristalina a golfului , facand schi nautic sau navigand cu catamaranul.Antreaneaza-ti serva pe terenurile de tenis sau nu face nimic, doar stai la soare ! Este alegerea ta!

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Punta Cana ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care doriti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

cazare

club

    30mp
    1-2

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

club sea view

    30mp
    1-2

VIEW

ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Delux sea view

    30mp
    1-2

VIEW

ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds