Finolhu Villas

Maldive

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Finolhu Villas

Maldive

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Club Med va prezinta Vilele Finolhu, noua oferta emblematica si exclusivista


Club Med lanseaza o noutate absoluta, Vilele Finolhu, doar pentru adulti, un paradis eco sic si exclusivist din Maldive. Prin intermediul acestor vile spatioase si private, inconjurate de un cadru natural de o frumusete fara egal, Club Med a stabilit un nou standard pentru cazarea si serviciile de top din paradisul Oceanului Indian. Noile vile Finolhu, care sunt situate foarte aproape de resortul adiacent Kani Premium Club Med, va vor oferi cele mai rafinate si luxoase facilitati si servicii disponibile, precum si accesul la resortul Kani Premium.
Fiind amplasate intr-un cadru natural incredibil, inconjurate de apa de culoarea smaraldului, precum si de o fauna marina bogata,vilele va ofera sansa extraordinara de a incerca o gama larga de activitati sportive pe apa. Profitati de oferta generoasa de sporturi nautice si servicii exclusiviste din acest paradis romantic.

all inclusive

Incercati ceva nou

Fiind amplasate intr-un cadru natural incredibil, inconjurate de apa de culoarea smaraldului, precum si de o fauna marina bogata, vilele va ofera sansa extraordinara de a incerca o gama larga de sporturi nautice. Oaspetii vilelor Finolhu Club Med se pot bucura de activitati sportive, cum ar fi caiacul si navigatia, in cadrul Statiunii Kani Premium.

Mese rafinate si open bar

Bucurati-va de mese rafinate à la carte, la restaurantul nostru cu vedere spre ocean. Savurati creatiile culinare ale bucatarilor nostrii intr-o atmosfera romantica.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Mai mult decat orice, o experienta la vilele Finolhu presupune crearea unor amintiri de neuitat. Oaspetii vor avea parte de experiente unice, adaptatate preferintelor personale,pot alege o atmosfera diferita in fiecare zi – fie distractia festiva la resortul Kani Premium, fie experienta personalizata si intima oferita de spatiile exclusiviste din vilele Finolhu.

Noi avem grija de dumneavoastra

Aici veti gasi servicii adaptate preferintelor dumneavoastra si o gazda proprie a vilei (majordom) care va sta la dispozitie pentru a va satisface orice capriciu. Printre altele, va veti desfata cu micul dejun si ceaiul de dupa-amiaza servit in intimitatea vilei dumneavoastra. Veti beneficia, de asemenea, de facilitati de concierge exclusiviste, cu servicii de prima clasa si veti putea alege dintre activitatile si serviciile à-la-carte.

Beneficiile resortului Kani Premium

Noile vile Finolhu ofera o gama larga de servicii personalizate si optiuni de divertisment la resortul Kani Premium si 5 Trident Luxury Space din apropiere.

cazare

Beach Villa

    168mp
    2

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed

Sunrise Overwater Villa

    151mp
    2

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed

Sunset Overwater Villa

    168mp
    2

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed