Grand Massif Samoens

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Grand Massif Samoens

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Acest Resort cu plecare pe ski-uri propune acces direct pe partie chiar din centrul de inchiriere echipamente


La doar 1 ora distanta de aeroportul din Geneva, noul resort Club Med Samoëns Grand Massif, situat la 1600m altitudine, se inalta deasupra vaii oferind o priveliste magnifica la 360 grade asupra muntilor din jur. In inima domeniului Grand Massif, Club Med Samoëns ofera acces rapid la partie si toate facilitatile pentru o vacanta ideala all inclusive in familie.
Clubul dispune de 420 de camere, inclusiv Suite pentru familie si camere comunicante.

all inclusive

Incearca ceva nou

Acest Resort cu plecare pe ski-uri propune acces direct pe partie chiar din centrul de inchiriere echipamente. Veti beneficia de un skipass care va da acces la 2 domenii – Massif si Flaine (5 statiuni : Samöens, Morillon, Les Carroz si Flaine + un parc natural pentru ski-uri la Sixt Fer a Cheval). Pistele din Massif sunt ideale pentru incepatori, iar cele din Flaine se adreseaza mai degraba unui nivel intermediar sau avansat.
265 km de piste : 20 verzi, 64 albastre, 50 rosii si 14 negre.
In plus, clubul pune la dispozitia turistilor o gama larga de activitati non-schi si après-ski.

Mancare rafinata si open bar

RESTAURANTE SI BARURI
• 1 restaurant principal cu 4 sectiuni: 2 dedicate vinului si produselor alimentare bio, 1 restaurant dedicat familiilor cu copii cu meniuri pentru copii si un spatiu special amenajat.
• Gourmet Lounge, cu meniuri pregatite de Chef Edouard Loubet (2 stele Michelin)

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii, incepand cu varsta de 2 ani, se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va la centrul Spa by Carita*, locul unde timpul se opreste in loc. Delectati-va cu tratamente spa ,relaxati-va la sauna sau la baia turceasca. Destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Val Thorens sunt pline de divertisment. Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta seri deosebite!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de G.O. intruchipeaza valorile Club Med: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm. Ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

club Room

    25mp
    2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

King Bed

Club Room / kids bedroom

    36mp
    2-4

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 sing Bed

Deluxe Room

    29mp
    2-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 1 Sing Bed