Ixtapa Pacific

Mexic

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Ixtapa Pacific

Mexic

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Ixtapa Pacific - istorie, cultura si activitati sportive


Va indreptati catre munti si sunteti incantati de Ixtapa Pacific, care este cuibarita luxurios in inima muntilor Sierra Madre. Va apropiati de plaja trecand prin luxuriante gradini tropicale si veti avea sentimentul ca “sunt aici cu adevarat” cand veti simti nisipul intre degetele de la picioare si marea calda. Stilul architectural de hacienda din 1940 adauga eleganta si intregeste experienta totala a clubului. Te afli aici pentru a te simti bine si Club Med Ixtapa Pacific ofera multe optiuni de a realiza acest lucru, fie ca este imbunatarirea sau invatarea unui sport, o bucatarie impresionanta sau o conversatie relaxata la barul de la piscina.

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement pentru toti membrii familiei.
Cursuri collective de : Tennis,Catamaran,Trapez,Arc si Fitness

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.
Baby Club Med® (de la 4 la 23 Luni)
Petit Club Med® (de la 2 la 3 Ani)
Mini Club Med® ( de la 4 la 10 Ani)
Junior Club Med® (de la 11 la 17 ani)

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Ixtapa Pacific sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    34mp
    1-4

VIEW

Garden or Ocean

BEDDING CONFIGURATION

Deluxe

    52mp
    1-3

VIEW

Garden or Ocean

BEDDING CONFIGURATION

Suite

    73mp
    1-5

VIEW

Garden or Ocean

BEDDING CONFIGURATION