Kamarina

Sicilia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Kamarina

Sicilia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Bine ati venit pe taramul Etnei, unde stradutele abrupte si pietele de flori se deschid catre marea Mediterana


La sud de Sicilia, un oras intre marea Mediterana si Etna. La Kamarina, te poti bucura de Sicilia la umbra maslinilor, de farmecul florilor de bougainvillea de pe aleeile pietruilte din Villaggio sau te poti racori in piscina din gradina de flori.

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest resort va indeplineste toate dorintele de vancanta. Copii si adultii pot alege activitati pentru a creea combinatia perfecta intre sport, relaxare, petreceri si aventura

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Cu o experienta de peste 40 de ani, resortul nostru propune cluburi inovatoare pentru copii si adolescenti: zone dedicate si echipamente special concepute pentru confort si siguranta. G.O pasionati,sport, activitati creative si jocuri pentru diferite grupe de varste. Un program care permite parintilor sa profite din plin de vacanta lor si sa respecte , in acelasi timp, dorintele copiilor.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Club Med Spa by Decleor*, puterea pretioasa a uleiurilor esentiale naturale , pentru o noua arta de wellness si frumusete .

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Kamarina sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club Bungalow

    17-34mp
    1-4

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds

Club Appartement

    76mp
    4-6

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

6 Single Beds

suite

    50-58mp
    1-2

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed