La Plagne 2100

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

La Plagne 2100

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Aluneca pe partiile domeniului Paradiski


Contemplati varful Mont Blanc de pe terasa resortului, explorati, reincarcati-va bateriile doar la Club Med La Plagne 2100

all inclusive

Incercati ceva nou

Bucurati-va de acest taram de basm.Instructorii nostri G.O. va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa profitati la maxim de sporturile de iarna, fiindu-va oferite cursuri pentru toate nivelurile.

Mese rafinate si open bar

Rasfatati-va cu mancare autentica in restaurantele noastre, cu vedere panoramica asupra varfului Mont Blanc. Dupa o zi perfecta pe partie, relaxati-va cu prietenii la barul principal.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va la Club Med Spa by PAYOTE *, locul unde timpul se opreste in loc.Veti simti cum lasati in urma lumea exterioara la baia turceasca sau sauna. Destindeti-va, relaxati-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

cazare

Club

    22mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Deluxe

    36mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed

Suite

    52mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed