La Pointe Aux Canonniers

Mauritius

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

La Pointe Aux Canonniers

Mauritius

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Armonizati-va ritmul inimii cu cel al oceanului in aceasta uimitor resort


Club Med La Pointe aux Canonniers este un resort elegant, amplasat intr-un cadru natural cu palmieri si arbusti Frangipani, un decor idilic in care sa traiti momente speciale si sa va transformati visurile in realitate.
Profitati din plin de apa turcoaz cu Academia de scufundari*, schi nautic si wakeboarding. Exista si un club al copiilor, axat pe activitati acvatice pentru cei mici incepand cu varsta de 4 luni*, unde acestia vor descoperi pestii tropicali si coralii multicolori.

*contra cost

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement pentru toti membrii familiei.Copii si adultii, pot alege sa faca echipa pentru a obtine combinatia perfecta intre sport , relaxare , sala de fitness , distractie si aventura.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra

Divertisment de seara

Serile la Club Med La Pointe aux Canonniers sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    28 - 35mp
    1-2

VIEW

Gradina

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Deluxe

    45mp
    1-4

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Suite

    67mp
    1-3

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 1 Sofa Bed