Les Boucaniers

Martinica

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Les Boucaniers

Martinica

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Cu deschidere spre un golf incantator, Club Med Les Boucaniers reprezinta un loc de vis pentru sporturile nautice


Aflat intre Les Anses D'Arlets si La Pointe des Salines, in partea de sud-vest a insulei, Club Med Les Boucaniers isi cucereste oaspetii prin frumusetea locului si felul in care a reusit sa pastreze spiritul autentic creol.

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement , obtineti combinatia perfecta intre sport , relaxare , sala de fitness , distractie si aventura.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Les Boucaniers sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    32mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Deluxe

    32mp
    1-3

VIEW

ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Suite

    43mp
    1-3

VIEW

Garden / Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed