Meribel L’Antares

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Meribel L’Antares

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Meribel Antares este statiunea perfecta pentru o vacanta in cuplu sau cu prietenii intr-o atmosfera cu adevarat relaxanta


La Club Med Antarès veti admira panorame de neuitat si veti trai experiente unice la ski pe partiile de pe versantii Les 3 Vallées.

Cu un design modern, care imbina lemnul masiv si piatra artizanala, Club Med Meribel l'Antarès asigura o ambianta confortabila care va va fascina. Impozanta varfurilor inzapezite face ca imensul domeniu Trois Vallées sa fie inconfundabil.
Dupa o zi extenuanta la ski, rasfatati-va la Club Med Spa by Carita sau in piscina interioara, intr-o calatorie calmanta a simturilor.
Altitudine: 1700 m (5,575 ft).

all inclusive

Incercati ceva nou

Afundati-va in acest taram de basm guvernat de iarna. Instructorii nostri G.O. va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa profitati la maxim de experienta dumneavoastra in materie de sporturi de iarna, oferindu-va cursuri pentru toate nivelurile.

Mancare rafinata si open bar

Descoperiti fie bucataria internationala la restaurantul principal, fie specialitatile montane la restaurantul cu specialitati pe tot parcursul zilei. Dupa o zi lunga petrecuta pe partie, va invitam sa va creati amintiri de neuitat cu familia sau cu noii dumneavoastra prieteni, savurand impreuna un fondue Savoyard traditional.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va la Club Med Meribel L'Antares, locul unde timpul se opreste in loc.Veti simti cum lasati in urma lumea exterioara la piscina interioara, baia turceasca sau sauna. Destindeti-va, relaxati-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Piano Bar

Barul are un decor intim, precum si o minunata priveliste panoramica spre toata valea, fiind deschis toata ziua si seara.

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    36mp
    1-2

VIEW

Munte

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Deluxe

    50-70mp
    1-6

VIEW

Munte

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 4 Single Beds

Suite

    51-54mp
    1-3

VIEW

Munte

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 1 Single Bed