Napitia

Italia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Napitia

Italia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Un sejur la Napitia, in Calabria, pentru a petrece o vacanta autentica in familie in sudul Italiei


Cu ocazia sejurului in Calabria, veti descoperi o destinatie plina de sarm si cu o gastronomie rafinata. Supranumita perla Sudului, Calabria este o regiune autentica care va va fascina cu siguranta. Situat intr-un parc de 17 hectare, Club Med Napitia se intinde in mijlocul gradinilor mediteraneene, o oaza de liniste ideala pentru vacantele in familie.

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest resort va indeplineste toate dorintele de vancanta. Copii si adultii pot alege activitati pentru a creea combinatia perfecta intre sport, relaxare, petreceri si aventura

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Cu o experienta de peste 40 de ani, resortul nostru propune cluburi inovatoare pentru copii si adolescenti: zone dedicate si echipamente special concepute pentru confort si siguranta. G.O pasionati,sport, activitati creative si jocuri pentru diferite grupe de varste. Un program care permite parintilor sa profite din plin de vacanta lor si sa respecte , in acelasi timp, dorintele copiilor.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Club Med Spa by Decleor*, puterea pretioasa a uleiurilor esentiale naturale , pentru o noua arta de wellness si frumusete .

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Napitia sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club hotel

    22mp
    1-2

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Bungalow Club Famille

    47mp
    2-4

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds

Bungalow Club Famille Terrasse

    37mp
    2-4

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds