Palmiye

Turcia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Palmiye

Turcia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Daca alegeti ca destinatie de vacanta Turcia, Club Med va asteapta aproape de Antalya, la Palmiye


Pe o plaja intinsa,, intre muntii salbatici Taurus si o mare calda de un albastru stralucitor, veti descoperi un loc unic in care veti petrece o vacanta relaxanta.

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement pentru toti membrii familiei.Copii si adultii, pot alege sa faca echipa pentru a obtine combinatia perfecta intre sport , relaxare , sala de fitness , distractie si aventura.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Palmiye sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club Bungalow

    25-29mp
    1-3

VIEW

Grarden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Club Hotel

    26mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Suite

    70mp
    1-2

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed