Peisey Vallandry

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Peisey Vallandry

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Traditie Savoie autentica la intrarea in Parcul National Vanoise


Asezat la 1.600 de metri deasupra vaii Tarentaise si cuibarit printre lacuri limpezi si paduri de zada si molid, Club Med Peisey-Vallandry intruchipeaza spiritul autentic al Muntilor Savoy din Franta.
Resortul cu cabane din lemn si piatra a fost proiectat de Jean-Philippe Nuel, combinand materialele traditionale cu un design elegant, contemporan. Statiunea se mandreste cu excelenta sa in domeniul gastronomiei si starea absoluta de bine asigurata clientilor, Club Med Peisey-Vallandry este alegerea ideala pentru toate gusturile.

all inclusive

Incercati ceva nou

Puteti schia chiar din pragul usii pe vastul domeniu de schi Paradiski, cu cei 425 de km de partii, raspandite in toata Valea Tarentaise. In timpul lunilor calde, incercati rafting, alpinism si ciclism.

Mese rafinate si open bar

La Vanoise le ureaza bun-venit familiilor la fiecare masa. Luati cina pe terasa cu vedere panoramica asupra vaii. Bucatarii nostri va ofera cele mai bune preparate ale bucatariei franceze si internationale, facand dovada unei impecabile arte gastronomice.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va la centrul Spa by NUXE*, locul unde timpul se opreste in loc. Veti simti cum lasati in urma lumea exterioara la piscina interioara, baia turceasca si sauna sau delectati-va cu un tratament spa . Destindeti-va, relaxati-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Peisey-Vallandry sunt pline de divertisment. Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol distractiv oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita.

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    30mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Delux

    30mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed

Suite

    60mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 1 Single Beds