Phuket

Thailanda

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Phuket

Thailanda

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Spirit Zen intr-un decor idilic


Ascuns in Golful Kata, resortul Club Med Phuket Premium se afla in una dintre cele mai frumoase si autentice locatii din lume.
Club Med Phuket Premium dispune de o serie de caracteristici atractive. Adultii si copiii deopotriva pot explora fascinanta cultura thailandeza si frumusetea din cadrul si din jurul statiunii.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Phuket ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Phuket sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    26mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Deluxe

    37-39mp
    1-2

VIEW

Garden or Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed

Suite

    77mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed