Pragelato Vialattea

Italia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Pragelato Vialattea

Italia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Arta italiana de a trai, la poalele celui de-al doilea cel mai mare domeniu de schi din Europa


Ascuns in regiunea Piemont din Italia, la o altitudine de 1.600 de metri, noul Club Med Pragelato Vialattea emana o atmosfera de Dolce Vita autentic italiana, gratie catunului sau fermecator cu cabane alpine.

Mergeti pe urmele campionilor pe pistele olimpice de schi coborare si fond de la Sestrieres si explorati cei 400 de kilometri de piste de schi, chiar de la usa. Copiii pot invata sa schieze si sa se dea cu snowboard-ul, facandu-si in acelasi timp prieteni noi si distrandu-se de minune la Club Med Snow Garden.

Oferta uimitoare après-ski a statiunii include bauturi si gustari oferite pe tot parcursul zilei, precum si preparate din bucataria traditionala de munte.

all inclusive

Incercati ceva nou

Mergeti pe urmele campionilor in regiunea Piemont din Italia. De la schiul fond si alpin la pistele olimpice sau marsul nordic si excursiile cu ghizi, cei 400 de kilometri de teren acoperit de zapada asteapta sa fie explorati.

Mese rafinate si open bar

Luati masa in stil italian la Club Med Pragelato Vialattea, cu mancare delicioasa de la munte, servita de catre bucatarii nostri specializati. Relaxati-va pe terasa cu vedere spre munti si savurati ambianta de pivnita cu vinuri. Mergeti la unul dintre barurile statiunii si cinstiti in numele unei zile perfecte pe partie.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va la centrul Spa by PAYOT*, locul unde timpul se opreste in loc.Veti simti cum lasati in urma lumea exterioara la baia turceasca sau sauna. Destindeti-va, relaxati-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Pragelato Vialattea sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    23-27mp
    1-2

VIEW

moutain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Club Family

    46-49mp
    1-4

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed + 2 Sofa

Suite

    64mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds