Punta Cana

Republica Dominicana

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Punta Cana

Republica Dominicana

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Punta Cana - relaxare si lux


Un paradis caraibbean all-inclusive pentru vacantele in familie si o destinatie extraordinara de golf. Descoperiti primul spatiu Club Med CREATIVE dedicat circului, inspirat de celebrul Cirque du Soleil.Un concept unic si inovator , special conceput pentru Club Med Punta Cana. O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei!

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Punta Cana ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care doriti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Punta Cana sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

Descoperiti Tiara, spatiul de lux de 5 tridente in Punta Cana 4 - T Resort.

Spatiul 5 tridente luxury space este optiunea perfecta pentru cei in cautare de intimitate, lux si servicii personalizate, fara a sacrifica spiritul prietenos, caracteristic Club Med

cazare

Club

    29mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Deluxe

    50mp
    2-4

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Sofa Bed

Suite 5 Tridente luxury space

    70mp
    2-4

VIEW

Ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds