Rio Das Pedras

Brazilia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Rio Das Pedras

Brazilia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Rio das Pedras


La sud de Rio de Janeiro, statiunea Rio das Pedras se afla in mijlocul celei dea doua rezervatii naturale protejate a Braziliei, Mata Atlantica. Cu vegetatia luxurianta si cu o fasie lunga de plaja Club Med Rio das Pedras este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta

all inclusive

Incercati ceva nou

Acest club pune accentul pe sport si activitati de agrement pentru toti membrii familiei.Copii si adultii, pot alege sa faca echipa pentru a obtine combinatia perfecta intre sport , relaxare , sala de fitness , distractie si aventura.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Rio das Pedras sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    31mp
    1-3

VIEW

Garden

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Single Beds

Deluxe

    31mp
    1-3

VIEW

ocean

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Single Beds