Saint – Moritz Roi Soleil

Elvetia

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Saint – Moritz Roi Soleil

Elvetia

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

O statiune elvetiana eleganta in Alpi, la Domaine des Grisons


Aproape ca puteti atinge cerul in timp ce schiati pe partiile celor mai inalti munti din Europa. Lumea uimitoare a Alpilor elvetieni va asteapta la Club Med Saint-Moritz Roi Soleil, intreaga familie se poate bucura de o ambianta cosmopolita, preparate divine din bucataria elvetiana si italiana, dar si de oferta uimitoare après-ski.

all inclusive

Incercati ceva nou

Explorati cei 350 de km de partii si unele dintre cele mai bune si mai diverse trasee de schi fond din lume. Perfectionati-va abilitatile in materie de sporturi de iarna, cu instructorii nostri G.O. De la snowboarding la mars nordic, vacanta de iarna perfecta incepe aici.

Mese rafinate si open bar

Rasfatati-va cu mancare autentic elvetiana si italiana in restaurantele noastre, cu vederi panoramice asupra pitorestii localitati Saint Moritz. Dupa o zi perfecta pe partie, mergeti cu prietenii la barul principal si dansati toata noaptea in club.

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va la Club Med Saint-Moritz Roi Soleil, locul unde timpul se opreste in loc.Veti simti cum lasati in urma lumea exterioara la piscina interioara, baia turceasca sau sauna.Destindeti-va, relaxati-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med Saint-Moritz Roi Soleil sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    14-20mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

3 Single Beds

Club family

    29mp
    3-4

VIEW

moutain

BEDDING CONFIGURATION

4 Single Beds