Sanya

China

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Sanya

China

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Pe insula chineza Hainan, un paradis tropical, la intrepatrunderea cerului cu marea, va asteapta Club Med Sanya.


La extrema sudica a insulei Hainan, la aceeasi latitudine ca Hawaii, orasul Sanya este cunoscut sub numele de Hawaii-ul Orientului, avand un climat tropical similar celui din Caraibe.
Plaje cu nisip alb, scaldate de Marea Chinei meridionale, ape cristaline cu reflexii turcoaz, vegetatie luxurianta, atatea atuu-uri naturale care intregesc acest decor paradisiac.

all inclusive

Incercati ceva nou

Club Med este cea mai mare scoala de sport din lume si aveti acum ocazia sa participati la clase de grup, adaptate nivelului de performanta, de la incepatori la avansati, avand la dispozitie echipamente performante si experienta pedagogica a animatorilor (G.O®) specializati in disciplina lor sportiva.
• Scoala de trapez la inaltime cu elemente de circ
• Scoala de fitness
• Scoala de surf
• Scoala de mers cu bicicleta
• Scoala de yoga
• Scoala de alpinism
• Scoala de Tai-chi-chuan
• Basket
• Volley pe plaja
• Scoala de tras cu arcul
• Billiard
• Trambulina
• Minifootball
• Salle antrenamente cardio
• Aquadynamic
• Kayak

Mese rafinate si open bar

Bauturi servite la sticla si la bar: apa, sucuri de fructe, bauturi calde, cocktail-uri cu sau fara alcool, brand-uri locale de alcool si / sau vinuri internationale.

Barul principal
Acest bar este principalul loc de intalnire, fie dimineata sau seara, locul unde poti degusta un cocktail, sa stai de vorba cu prietenii, sa dansezi pe ringul de dans, sau sa joci biliard.

Lounge Bar
O clipa de relaxare la un cocktail de bun-venit, intr-un decor unic si cu o priveliste panoramica inconfundabila.
Barul de la piscina
De la piscina la bar nu trebuie sa faci decat un pas ca sa te racoresti.

Barul de pe plaja
Dupa o pauza pe sezlong si una de cafea, este binemeritata o pauza racoritoare cu picioarele in apa sau pe nisip la barul din fata Marii Chinei.

Barul de relaxare
Singur sau in cuplu, daca va doriti liniste si relaxare, acest bar este locul visat pentru a savura un aperitiv sau un digestiv, intr-o atmosfera prietenoasa.

RESTAURANTE
O bucatarie savuroasa si creativa, asociata cu o arta a servirii ireprosabila. Bucatarii nostri isi testeaza inventivitatea pentru a va surprinde si a face din preparatele lor un adevarat spectacol.

Restaurantul principal - Sanya flavor
Delicii asiatice sau bufete internationale, lasati-va cuceriti de bucatariile internationale. Mic dejun, pranz sau cina, veti fi pus de fiecare data in dificultatea de a alege. Alegerea va fi insa de fiecare data exceptionala.

Distractie si joaca

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med.
Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor.
Un design inspirat de fauna, flora si patrimoniul local. La Gregolimano, Mini Club Med®, creat in mijlocul naturii, ajuta la educarea copiilor pentru a simti placerea de a trai în armonie cu ea si a dobandi cunostinte noi. Zeii Apollo si Poseidon ii vor ghida pe copii (4 la 10 ani), in miturile Greciei Antice.

G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati si pasionati (1)
Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de plaja, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor.

Pentru mai multe informatii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu exceptia zilei de sambata.
(1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau ai unei calificari de ingrijire a copiilor.

cazare

Club Delux

    42-90mp
    2-8

VIEW

Garden / ocean

BEDDING CONFIGURATION

4 King Bed / 2 Sofa Beds + 4 King Bed

Suite

    80mp
    2-4

VIEW

Garden/ ocean

BEDDING CONFIGURATION

2 King Bed

Presidential Suite

    173mp
    2-3

VIEW

ocean

BEDDING CONFIGURATION

2 King Bed