Serre Chevalier

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Serre Chevalier

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

In vacanta la ski la Serre-Chevalier va veti bucura din plin de sporturile de iarna in Alpii de Sud


Club Med va întâmpina în inima Alpilor de Sud, la 1400 de metri altitudine, la resortul Serre-Chevalier. Ca in toate sejururile petrecute la Club Med, nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic, totul este planificat pentru a va bucura de vacanta de iarna all inclusive ideala.

all inclusive

Incearca ceva nou

Imensul domeniu skiabil din Grand Serre-Chevalier va asteapta pentru o vacanta de neuitat. Aceasta statiune este ideala pentru familii si iubitorii de natura. Club Med este amplasat pe versantii impaduriti si este punctul perfect de plecare pentru drumetii în Parcul National Ecrins.

Mancare rafinata si open bar

Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va asigura o experienta gastronomica fabuloasa!

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii, incepand cu varsta de 2 ani, se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va la centrul Spa by Payot*, locul unde timpul se opreste in loc. Delectati-va cu tratamente spa ,relaxati-va la sauna sau la baia turceasca. Destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Val Thorens sunt pline de divertisment. Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta seri deosebite!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de G.O. intruchipeaza valorile Club Med: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm. Ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

club Room

    25mp
    1-4

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

2 sing Bed

Deluxe Room

    27mp
    2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed