Val D’Isère

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Val D’Isère

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Schi la nivel superior si confort in una din cele mai bune zone din lume


Imaginati-va....
Ca schiati pe urmele unor mari sportivi, in cea mai buna zona de schi din lume
Ca savurati specialitati Savoyard dupa o zi petrecuta pe munte
Ca admirati Solaise din piscina, dupa o sesiune de rasfat la Club Med Spa* by CINQ MONDES

Toatea acestea sunt posibile la Club Med Val D’Isere, un loc frecventat de campioni, amplasat la poalele partiilor, la o altitudine de peste 1.850 m, cu vedere spre incredibilul Espace Killy...

* contra cost

all inclusive

Incercati ceva nou

Bucurati-va de acest taram de basm.Instructorii nostri G.O. va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa profitati la maxim de sporturile de iarna, fiindu-va oferite cursuri pentru toate nivelurile.

Mancare rafinata si open bar

Descoperiti fie bucataria internationala la restaurantul principal, fie specialitatile montane la restaurantul cu specialitati pe tot parcursul zilei. Dupa o zi lunga petrecuta pe partie, va invitam sa va creati amintiri de neuitat cu familia sau noii dumneavoastra prieteni, savurand impreuna un fondue Savoyard traditional.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara

Serile la Club Med sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

5T Luxury Space

Un refugiu exclusivist , care va ofera o panorama perfecta asupra masivului Solaise. Salonul se deschide spre o terasa privata, dotata cu o cada cu hidromasaj. 25 de apartamente cu balcon, inclusiv 6 pentru familii.

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    16mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

2 Single Beds

Deluxe

    35mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds

Suita 5 Tridente Luxury Space

    55mp
    1-4

VIEW

Moutain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 2 Single Beds