Val Thorens

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Val Thorens

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Val Thorens Sensations – Cel mai mare domeniu de ski din lume!


Val Thorens este statiunea ideala pentru sporturi de iarna, in familie sau cuplu, in cautarea unei experiente la superlativ . Cel mai mare domeniu de ski din lume, Club Med Resort combina totul pentru o vacanta perfecta - ski de exceptie, design arhitectural impresionant, cu o vedere panoramica si un restaurant distins cu stele Michelin.

Un spirit contemporan prin excelenta, proiectat de Sophie Jacqmin si Studio Arch.

Unul dintre principalele obiective ale arhitectilor a fost de a profita la maximum de panorama montana: camerele au o vedere magnifica asupra partiei de ski, cu ferestre mari pentru a asigura un spatiu cat mai luminos; asezarea celor trei terase ale statiunii face ca acestea sa fie scaldate de soare pe toata durata zilei.

Club Med Val Thorens Sensations se diferentiaza de celelalte resort-uri prin arhitectura deosebita, capatand o identitate puternica prin liniile sale ascutite, atrium-ul de sticla si materiale contrastante, dar in acelasi timp complementare, folosite: lemn, piatra, otel si sticla.

Exteriorul viu colorat care confera arhitecturii un accent de luminozitate si activitatile antrenante organizate definesc perfect spiritul plin de viata specific pentru Club Med.

all inclusive

Incearca ceva nou

Profita de diversitatea sporturilor de iarna in cea mai buna statiune de schi din lume. De la schiul alpin, snowboarding, speed riding, mars nordic si sanius, domeniul Les Trois Vallees din Alpii francezi asteapta sa fie explorat.

Mancare rafinata si open bar

Restaurantele Club Med Val Thorens servesc preparate din bucataria autentica de munte, reinterpretate in stil contemporan. Seful bucatar cu doua stele Michelin, Edouard Loubet, le ofera clientilor un meniu impecabil. De asemenea, clientii pot savura aperitive , servite la tarabele stradale traditionale, si pot participa la degustari de vinuri *

* contra cost

Distractie si joaca

Parintii se pot relaxa in timp ce copiii, incepand cu varsta de 2 ani, se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot practica sporturi de iarna, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

Relaxati-va la centrul Spa by Carita*, locul unde timpul se opreste in loc. Delectati-va cu tratamente spa ,relaxati-va la sauna sau la baia turceasca. Destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

* contra cost

Divertisment de seara

Serile la Club Med Val Thorens sunt pline de divertisment. Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta seri deosebite!

O echipa de exceptie

Echipa noastra de G.O. intruchipeaza valorile Club Med: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm. Ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

club

    24-38mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 1 Sofa Bed

Delux

    35mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed + 1 Sofa Bed

Suita

    44-54mp
    2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed