Valmorel

Franta

Cere oferta!

Cerere cotatie pentru:

Valmorel

Franta

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate.


atractii

Lux si stare de bine, în taramul zadei si pinului si al partiilor acoperite de zapada ale Grand Domaine


Club Med Valmorel se afla pe versantul Massif du Cheval Noir, într-o lume intacta, pe muntii acoperiti de paduri de pini. Proiectat de Pierre Diener, Valmorel utilizeaza lemnul, piatra si tiglele de sist pentru a crea o statiune de familie calda si traditionala. Poalele versantilor se afla la o altitudine de 1.460 de metri, pentru a va delecta cu vederea panoramica asupra statiunii de schi. Dispunand de cluburi pentru copiii de toate varstele, de la bebelusi la adolescenti, Valmorel ofera o experienta de familie autentica în munti.

all inclusive

Incercati ceva nou

Bine ati venit la Club Med Valmorel, care ofera o gama larga de sporturi pentru toata lumea. Instructorii nostri G.O. va vor asigura un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care-l doriti sa-l încercati. Pentru a va bucura cu adevarat de un sport, cele mai bune facilitati fac diferenta. Club Med va ofera echipamentele potrivite, astfel încat sa va puteti concentra pe distractie sau pe depasirea limitelor.

Mese rafinate si open bar

O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca

Resortul noastru le ureaza bun-venit copiilor de toate varstele, dispunand de cluburi si activitati pentru copiii de diferite categorii de varsta, gestionate de un personal devotat si calificat.

Mai mult timp pentru dumneavoastra

La Club Med Spa by Carita*, un adevarat templu dedicat starii de bine, luati o pauza revigoranta pentru corp si minte, singuri sau cu partenerul. Lasati-va pe mainile blande ale expertilor nostri în frumusete si masaj si lasati-va în voia simturilor.

* contra cost

Divertisment de seara

Sase zile pe saptamana, echipa noastra de instructori G.O. creeaza un spectacol distractiv de seara. Fiecare spectacol are o tema si include multiple elemente, cum ar fi dans, acrobatie, magie sau comedie.

O echipa de exceptie

Echipa noastra de GO intruchipeaza valorile ClubMed: spirit multicultural, responsabilitate, devotament, entuziasm, ei se afla aici pentru a va ajuta cu orice aveti nevoie in timpul sejurului dumneavoastra.

cazare

Club

    23-29mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 1 Sofa Bed

Deluxe

    29mp
    1-2

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Bed

Suite

    50mp
    1-3

VIEW

Mountain

BEDDING CONFIGURATION

1 King Bed / 2 Single Beds + 3 Futons