vile si cabane exclusiviste

cheap cheap nfl jerseys nfl jerseys cheap MLB Jerseys <a jordans for Cheap Jordans cheap href=”http://www.cheap-jordansshoesvips9.com/” cheap jordans for sale target=”_blank”>Cheap Jordans
Cheap Jordans wholesale jerseys china<br J />
wholesale football jerseys china
novedad Cheap Jerseys fake nfl jerseys china oakleys <a Baratas Replicas Ray Ban href=”http://www.cheap-nfl-jerseysus.com/” target=”_blank”>Wholesale nfl Jerseys From China<br cheap Oakleys sunglasses />
<a href="http://www.cheap-jordansukshoeshopps3.com/" Baratas Replicas Ray Ban oakley sunglasses sale target=”_blank”>cheap jordans online<br cheap nfl jerseys 07:39:21 /><br cheap cheap nfl Cheap Jordans jerseys Cheap nfl Jerseys football jerseys />
mashka oakley sunglasses outlet Erdmann

experiente

pentru fiecare

Ambianta unica

Club Med a selectat cele mai bune locatii pentru Vilele ?i Cabanele sale exclusive: alegeti dintre plajele cu nisip alb din Insulele Mauritius si Maldive sau atmosfera confortabila a cabanei cu vedere la o vale imaculata.

Cazare eleganta si luxoasa

Vilele ?i Cabanele puse la dispozitia dumneavoastra de catre Club Med reprezinta echilibrul perfect dintre luxul modern si farmecul natural.

Descoperiti liniile contemporane si volumele generoase pentru o atmosfera calda fabuloasa.

Delicii culinare

Profitati de servicii exclusive si a rezervati-va un bucatar personal in cadrul vilei*, utilizati room service-ul sau solicitati livrarea cumparaturilor alimentare direct la vila sau cabana.
Bucurati-va de delicioase specialitati locale si internationale.

Activitati si servicii exclusiviste

In plus fata de accesul nelimitat la facilitatile si activitatile statiunii, ocupantii vilelor si cabanelor beneficiaza de servicii exclusive, care va vor face sederea cu atat mai exceptionala, cum ar fi propria gazda in vila aleasa.

Vile si cabane

VEZI

club

VILELE FINOLHU | MALDIVE

Descoperiti noile noastre Vile Eco Natura de pe laguna sau plaja, cu terasa si piscina private – un paradis de liniste pentru cuplurile care adora eleganta si plajele cu nisipuri albe ?i apa cristalina, aflate pe insula privata si superb conservata Gasfinolhu din inima Oceanului Indian.

La o distanta de o plimbare de doar 5 minute cu barca veti descoperi Kani Club Med, unde va veti putea bucura de toate activitatile si facilitatile oferite.

VEZI

club

VILELE ALBION| MAURITIUS

Bucurati-va de o atmosfera calda ?i intima impreuna cu familia sau prietenii in vilele noastre cu 2 pana la 4 camere adapostite in inima vegetatiei tropicale, cu vedere la mare sau la gradini luxuriante.

La cateva minute de mers pe jos de plaja veti gasi un bar si facilitati de sporturi nautice, precum si clubul Albion Club Med Resort 5T care este chiar in imediata proximitate ?i care are atat de multe minunatii de oferit, cand si cum va place.

VEZI

club

CABANELE VALMOREL| ALPII FRANCEZI, SEZONUL DE IARNA

Bucurati-va de caldura linistitoare la un foc de busteni, in cabanele apartament cu 2 pana la 4 camere oferite de noi, adapostite in munti pe un domeniu de 3.600 hectare din Alpi, cu o arhitectura inspirata de natura, cu volume generoase si de calitate, din materiale naturale.
Avand acces direct la partii, puteti “schia direct de la usa dumneavoastra” intr-o lume senzationala care asteapta cu nerabdare sa ureze bun venit parintilor si copiilor deopotriva.

VEZI

club

CABANELE VALMOREL | ALPII FRANCEZI, SEZONUL DE VARA

Bucurati-va de aerul curat al muntilor, in cabanele apartament cu 2 pana la 4 camere, oferite de noi ( 81mp pana la 188mp), adapostite in munti pe un domeniu de 3.600 de hectare din Alpi, cu o arhitectura inspirata din natura, cu volume generoase si de calitate, din materiale naturale. In ambianta Club Med va puteti deconecta si practica activitati sportive diverse, potrivite fiecarui stil: catarari, mountain biking, fitness sau pilates.