Relaxati-va la Aime La Plagne in complexul nostru confortabil, cu vedere la Mont Blanc.

In vacanta la ski la Club Med Aime la Plagne, descoperiti un sir de munti din care veti remarca varful Mont Blanc. Un fundal natural sublim completat de arhitectura hotelului: lemnul, piatra si mobilierul imprima acestui refugiu o intimitate si un confort care trezesc toate simturile. 
Club Med este situat la 2000 de metri deasupra nivelului marii.

8 imagini

In armonie cu maretia naturii, designul interior al celor 240 de camere ale hotelului de 8 etaje adopta un stil contemporan si original.

Camera Standard

Camera Club este functionala si autentica, disponibila si in varianta de camere comunicante.

Camera Deluxe

O camera spatioasa cu zona de relaxare, cu un confort generos si o terasa cu vedere la partii. Aceste camere sunt situate in hotelul Montalbert, care este conectat printr-un lift la hotelul principal.

Thumb pictoskialpin etoile carre neutre cmyk

Scoala de Ski

Thumb pictosnowboard etoile carre neutre cmyk

Scoala de Snowboard

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med. Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor. G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati si pasionati (1) Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de plaja, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor. Pentru mai multe informatii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu exceptia zilei de sambata. (1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau ai unei calificari de ingrijire a copiilor.
Thumb mini club med

Mini Club Med

De la 4 la 10 ani

La Mini Club Med copiii dvs. vor avea o experienta diferita!

Activitatile se impart in 3 categorii: de creație, de exprimare si motrice.

Totul este planificat de G.O® pentru a petrece vacante de neuitat pentru cei mici. 

Activitatile sportive (tenis, circ) sunt impartite pe grupe de varsta.

Creatie: ateliere de patiserie, arte vizuale

Exprimare: dans, pregatire si participare la spectacole

Joc: jocuri colective si animatie

Pranz si gustari

Seara: cina cu prietenii, dupa care cei mici pot petrece seara sub supravegerea animatorilor dedicati 

6 zile din 7

Thumb junior club med

Junior Club Med

De la 11 la 17 ani 

Adolescentii se gasesc intr-un spatiu exterior nou, special amenajat pentru ei, sub supravegherea unui G.O® dedicat. Acest loc este ideal pentru petrecerea timpului intr-un cadru tineresc, in care totul este propus si nimic nu este impus. 

6 zile din 7 

Main restaurant

At Aime La Plagne, the second-best thing to do after being out on the slopes all day is to discover the amazing cuisine in the Resort's restaurants! The buffet restaurant is perfect if you want to try a bit of everything from the international cuisine menu. The chalet atmosphere and stone and wood decoration create a wonderful ambience. Lunch in the mountains is one of the best feelings there is.

The main bar

Warm furnishings and wood panelling, happy vacationmakers toasting to another great day on the slopes - this is the bar at Aime La Plagne with its friendly, welcoming atmosphere, great for a midday hot cocoa break and an evening celebrating with friends and family.

Informatii utile

MACOT LA PLAGNE 73210 Savoie - Aime La Plagne FRANCE