Plecare la: 2021-09-11
Fara transport
7 nopti 2-bedroom Villa - Garden View
2 adulti

All Inclusive ClubMed

Bucurați-va de luxul unei vile in Albion, in propriul colt de paradis.

 

Pentru vacanțele dvs. în Mauritius, descoperiți Club Med Villas d'Albion. Amplasate într-o paradis de vegetatie luxurianta, cu vedere la mare sau la gradina tropicala, aceste vile va ofera o experienta de lux în inima Oceanului Indian.

Descoperiti din 6 noiembrie 2017, noul teren de golf Mont Choisy, proiectat de Peter Matkovich. Amplasat într-o rezervatie naturala si aproape de ocean, acesta este situat la nord de Mauritius, la 45 de minute de Club Med.

8 imagini

Vilele noastre cu 2, 3, sau 4 dormitoare (de la 180 m² până la 296 m²) sunt situate in inima vegetației tropicale, cu vedere la mare sau spre o gradina luxurianta. Bucurați-va de o atmosferă intima cu familia sau prietenii dvs. luand cina pe veranda, sau bucurandu-va de piscina privata. La Club Med d'Albion aveti acces la o gama larga de sporturi, mai multe restaurante, un CINQ MONDES Spa, facilități pentru copii si toate facilitatile Club Med. Vilele din Albion au obținut certificarea Green Globe pentru Turism Durabil.

Vila cu 2 dormitoare

Aceasta vila cu o suprafata construita de 340 m² si locuibile de 180 m² , cu aer conditionat, este situata pe un teren privat de 1590 pana la 2300 m² pentru pana la 6 persoane , din care 4 adulți. Aceasta ofera o cazare intima si spatioasa: o cameră Prestige 48 m² cu dressing, baie cu cada si dus si o camera de 32 m² cu baie privata. Beneficiati, de asemenea, o bucatarie complet echipata de 10 m², o cameră de zi si o sală de mese de 69 m². Afara va asteapta o gradina cu veranda, o camera de zi in aer liber de 40 m² si o piscina privata de 35 m² pentru momentele de relaxare.

Vila cu 3 dormitoare

Aceasta vila cu o suprafață construite de 435 m²,  din care 241 m² cu aer condiționat, este situata pe un teren privat de 1590 până la 2300 m²  si poate gazdui pana la 9 persoane  din care 6 adulți. Vila are  două dormitoare Prestige de 48m² și 43 m² cu dressing, o baie cu cada si dus si inca un dormitor de 32 m² cu baie privata. Beneficiati, de asemenea, de o bucatarie complet echipata de 10 m², o camera de zi si o sală de mese de 86 m². Afara va asteapta o gradina de 1700 m² cu veranda, o cameră de zi în aer liber de 50 m² si o piscina privata de 45 m² pentru momente linistite.

Vila cu 4 dormitoare

Aceasta vila cu o suprafață construite de 500 m²,  din care 296 m² cu aer condiționat, este situata pe un teren privat de 1590 până la 2300 m²  si poate gazdui pana la 12 persoane  din care 9 adulți. Vila are două dormitoare Prestige de 48m² cu dressing, o baie cu cada si dus si inca doua dormitoare Confort de 29 m² cu baie privata. Beneficiati, de asemenea, de o bucatarie complet echipata de 17 m², o camera de zi si o sală de mese de 100 m². Afara va asteapta o gradina de 1700 m² cu veranda, o cameră de zi în aer liber de 60 m² si o piscina privata de 45 m² pentru momente linistite.

Thumb pictovoile cmjn carre neutre

Scoala de Sailing

Thumb pictoplongee cmjn carre neutre

Scuba Diving

A la carte

Thumb pictoplongeelibre etoile carre neutre cmyk

Snorkelling

Thumb pictotennis cmjn carre neutre

Scoala de Tennis

Thumb pictotrapecirque cmjn carre neutre

Scoala de Trapez

Thumb pictogolf cmjn carre neutre

Scoala de Golf

Thumb pictofitness cmjn carre neutre

Scoala de Fitness

Thumb pictotiralarc etoile carre neutre cmyk

Scoala de Tir cu Arcul

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med. Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor. G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati si pasionati (1) Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de plaja, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor. Pentru mai multe informatii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu exceptia zilei de sambata. (1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau ai unei calificari de ingrijire a copiilor.
Thumb petit club med photo

Petit Club Med

De la 2 la 3 ani

Pentru ca cei mici sa aiba parte de momente unice ca si parintii lor, ne-am imaginat un Club Med special pentru ei!

La Petit Club Med®, sub indrumarea unor G.O® cu experienta, copiii au activitati adaptate varstei lor, fie sportive, creative, motrice sau artistice.

Copiii se distreaza, se dezvolta si socializeaza intr-un un mediu creat special pentru ei.

Scutecele si laptele pentru copii nu sunt furnizate de catre Petit Club Med®.

Locurile sunt limitate, rezervati din timp!

6 zile din 7

Thumb mini club med

Mini Club Med

De la 4 la 10 ani

La Mini Club Med copiii dvs. vor avea o experienta diferita! Activitatile se impart in 3 categorii: de creație, de exprimare si motrice.

Totul este planificat de G.O® pentru a petrece vacante de neuitat pentru cei mici. 

Activitatile sportive (tenis, circ) sunt impartite pe grupe de varsta.

Creatie: ateliere de patiserie, arte vizuale

Exprimare: dans, pregatire si participare la spectacole

Joc: jocuri colective si animatie

Pranz si gustari

Seara: cina cu prietenii, dupa care cei mici pot petrece seara sub supravegerea animatorilor dedicati 

7 zile din 7

Thumb junior club med

Junior Club Med

De la 11 la 17 ani 

Adolescentii se gasesc intr-un spatiu exterior nou, special amenajat pentru ei, sub supravegherea unui G.O® dedicat.

Acest loc este ideal pentru petrecerea timpului intr-un cadru tineresc, in care totul este propus si nimic nu este impus. 

6 zile din 7

Fiecare tara...cu propria gastronomie, fie ea dulce, sarata, sau picanta ... Descoperiți o multitudine de arome in timpul vacantei dumneavoastra si dati frau liber poftelor...culinare de la mic dejun pana la cina.

In the Resort: La Distillerie restaurant

The perfect setting for lunch or dinner at our La Plantation d'Albion Resort. Choose between the two terraces - open air or covered - and two upstairs dining areas with a magnificent view over the sea or lagoon. The Distillerie is conveniently located near the main swimming pool.This is a non-smoking restaurant.

In the Resort: Le Phare restaurant

Indulge in late breakfast or lunch in this restaurant specialising in local delicacies, in a heavenly setting just a few yards from the ocean. Please book at Reception for dinner.

Food and Wine in your Villa

Take advantage of catering services in your own villa for your convenience. A butler will prepare your breakfast and afternoon tea, and you may also book your own personal chef to come to your Villa for an intimate meal, use room service and have your food shopping delivered to your Villa. You are also welcome to eat and drink at the bars and restaurants at La Plantation d'Albion Club Med Resort.

In the Resort: L'Alouda bar

With a warm and inviting ambience, this well-situated bar offers the perfect atmosphere to enjoy your favorite drink. Relax on stylish wicker furniture in the evening while overlooking the romantic lighting on the picturesque lagoon.

In the Resort: Le Banian bar

With its rustic-chic décor, this relaxed bar offers the perfect atmosphere when taking a break from the pool or enjoying a pre-dinner cocktail. Cigar humidors are available at extra cost, and smoking is permitted on the terrace.

In your villa

Enjoy the intimacy of your romantic bungalow with champagne by the glass served by your butler. This creates the perfect atmosphere for a romantic break in paradise.

Beach Bar

Whether taking a break from watersports activities or a sunbathing session, this stylish beach bar offers the perfect environment to enjoy your beverage of choice in tropical paradise.

Cele mai bune masaje si tratamente corporale le veti gasi oferite de la Cinq Mondes.

Informatii utile

AVENUE DU CLUB MED ALBION, ILE MAURICE Iles Mascareignes / Île Maurice ILE MAURICE

Aeroport international Sir Seewoosagur Ramgoolam


Nota acordata pe TripAdvisor
5.0 24206 5
dintr-un numar de 273 voturi


Sleep Quality Ss5.0
Location Ss4.5
Rooms Ss5.0
Service Ss4.5
Value Ss4.5
Cleanliness Ss5.0