Plecare la: 2021-01-03
Fara transport
7 nopti Superior Room
2 adulti

All Inclusive ClubMed

Vino in Marrakech in stațiunea Palmeraie, o oaza de seninatate!

Pentru sejurul dvs. in Marrakech, Club Med va invita sa descoperiti statiunea Palmeraie, un refugiu de pace! Dacă Maroc dispune de toate farmecele din Orient, Marrakech este perla de Sud, plin de farmec, mister si forfota, la intersectia dintre Sahara si Atlas de mare. 
Descoperiti Spatiu de 5Ψ, Le Riad, din resortul de 4Ψ Marrakech la Palmeraie.

10 imagini

Ascuns in inima orașului Palmeraie, un complex de 300 de camere situate intr-un bungalou cu un etaj. Spatiul de 5 Tridente Riad, este compus din 60 de apartamente confortabile, construite in spiritul arhitecturii locale, cu terase sau gradini private.

Camera Superioara

Relaxati-va intr-o camera Club placuta,  cu vedere la gradini sau la aleile inverzite..

Camera Deluxe

Cu vedere la gradinile viu colorate, aceasta camera confortabila decorata in stil maur are o zonă de relaxare, pentru a va asigura o sedere cat mai placuta la Club Med Marrakech la Palmeraie.

Suite Spatiu 5 Tridente


Suite-ul din Spatiul de 5 Tridente asigura spațiu, confort si un rafinament ideal pentru relaxare. La parterul cladirilor se afla gradina privata de 80 m² cu o terasă mobilată cu
fotolii, masa si scaune.
Sau relaxati-va intr-un Suite Terrace, la etajul 1 cu terasa mobilata sau intr-unul din apartamentele adiacente, pentru si mai mult spatiu.

Thumb pictogolf cmjn carre neutre

Scoala de Golf

Thumb pictotennis cmjn carre neutre

Scoala de Tennis

Thumb pictotiralarc etoile carre neutre cmyk

Scoala de Tir cu Arcul

Thumb pictotrapecirque cmjn carre neutre

Scoala de Trapez

Thumb pictoequitation cmjn carre neutre

Echitatie

A la carte

Thumb pictofitness cmjn carre neutre

Scoala de Fitness

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med. Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor. G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati si pasionati (1) Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de plaja, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor. Pentru mai multe informatii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu exceptia zilei de sambata. (1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau ai unei calificari de ingrijire a copiilor.
Thumb petit club med

Petit Club Med

De la 2 la 3 ani

Pentru ca cei mici sa aiba parte de momente unice ca si parintii lor, ne-am imaginat un Club Med special pentru ei!

La Petit Club Med®, sub indrumarea unor G.O® cu experienta, copiii au activitati adaptate varstei lor, fie sportive, creative, motrice sau artistice.

Copiii se distreaza, se dezvolta si socializeaza intr-un un mediu creat special pentru ei.

Scutecele si laptele pentru copii nu sunt furnizate de catre Petit Club Med®.

Locurile sunt limitate, rezervati din timp!

6 zile din 7

Thumb mini club med

Mini Club Med

De la 4 la 10 ani

La Mini Club Med copiii dvs. vor avea o experienta diferita! Activitatile se impart in 3 categorii: de creație, de exprimare si motrice.

Totul este planificat de G.O® pentru a petrece vacante de neuitat pentru cei mici. Activitatile sportive (tenis, circ) sunt impartite pe grupa de varsta

Creatie: ateliere de patiserie, arte vizuale

Exprimare: dans, pregatire si participare la spectacole

Joc: jocuri colective si animatie

Pranz si gustari

Seara: cina cu prietenii, dupa care cei mici pot petrece seara sub supravegerea animatorilor dedicati 

7 zile din 7

Thumb junior club med

Junior Club Med

De la 11 la 17 ani 

Adolescentii se gasesc intr-un spatiu exterior nou, special amenajat pentru ei, sub supravegherea unui G.O® dedicat.

Acest loc este ideal pentru petrecerea timpului intr-un cadru tineresc, in care totul este propus si nimic nu este impus. 

7 zile din 7

Fiecare tara...cu propria gastronomie, fie ea dulce, sarata, sau picanta ... Descoperiți o multitudine de arome in timpul vacantei dumneavoastra si dati frau liber poftelor...culinare de la mic dejun pana la cina.

The Palmeraie

At the heart of this Marrakech Resort, La Palmeraie buffet restaurant is just the place to relax with friends and family after a long day of sight-seeing. You can enjoy La Palmeraie's delicious international cuisine on the pretty terrace with its flowering shrubs and ponds. For golfers, a special late lunch service is available, so make sure to take advantage of this privilege A Baby Corner is available for parents to prepare meals.

El Kebir

El Kebir restaurant is located in the Palmeraie area of the resort and welcomes you all day from 10 am to 11 pm in an authentic Moroccan décor. You can have lunch and late lunch, enjoying a nice buffet offer that changes every day. It is also open for dinner with table service (booking required) and a wide range of excellent local specialties to choose from.

The Pacha

Glowing Moroccan lanterns set the scene for magical evenings at Le Pacha, a beautiful and cheerfully appointed bar located at the very heart of La Palmerie. This is the perfect spot for afternoon tea or drinks before dinner as you unwind with family and friends. Enjoy genuine Marrakech hospitality as your worries slip away.

Pool Bar

Swimming and sunbathing can certainly make you thirsty, and the swimming pool bar at La Palmerie is designed for your refreshment. Whether it's a juice before your afternoon swim or a relaxing aperitif after a day at the pool, the swimming pool bar is a great place to share quintessential vacation moments.

Bar du Riad

Exclusively for residents at the Riad, this warmly decorated, elegant bar welcomes you during the day in a secluded and intimist ambience. In the evening, the piano highlights the soft, lounge ambience.

Informatii utile

SIDI YAHYA LA PALMERAIE MARRAKECH 44.000 High Atlas MAROC

Aeroportul din Marrakech Menara


Nota acordata pe TripAdvisor
4.5 24206 5
dintr-un numar de 6165 voturi


Location Ss4.5
Sleep Quality Ss4.0
Rooms Ss4.0
Service Ss4.5
Value Ss4.0
Cleanliness Ss4.5