Petreceti-va o vacanta autentica in Savoie, la Club Med Meribel Le Chalet.


Deschis in 1992 pentru Jocurile Olimpice, CLub Med Méribel le Châlet este amplasat ideal la poalele partiilor si este un punct de plecare
perfect pentru explorarea zonei de ski 3 Vallées.
Club Med este situat la 1700 de metri deasupra nivelului marii.

11 imagini

O atmosfera intima si confortabila pentru această vila cu 34 de camere, inclusiv 1 Suite. Spatioase, toate camerele au un balcon cu vedere la vale sau la munte.

Camera Superioara

Cameră Club este confortabila si eleganta, in stil rafinat Savoyard.

Camera Deluxe

Un spatiu ideal pentru vacanta in familie cu o priveliste exceptionala asupra vaii.

Suite

Confortabil, spatios si frumos decorat, Suite-ul asigura o atmosfera "cosy" si insorita.

Thumb pictoskialpin etoile carre neutre cmyk

Scoala de Ski

Baby Sitting

Pentru a va bucura pe deplin de un moment de libertate deplina, profitati de serviciul de babysitting, in funcție de disponibilitate.

Informații la recepție.

Pentru informatii: va oferim o lista de servicii de babysitting la cerere; Club Med nu este în niciun fel responsabil pentru aceste servicii care sunt furnizate de terti pe proprie raspundere.

Fiecare tara...cu propria gastronomie, fie ea dulce, sarata, sau picanta ... Descoperiți o multitudine de arome in timpul vacantei dumneavoastra si dati frau liber poftelor...culinare de la mic dejun pana la cina.

Main restaurant

What better place to relax and unwind after an exhilarating day on the slopes than the warm and welcoming buffet restaurant? The delicious international cuisine will revive even the most seasoned skier. Take your place on the terrace and enjoy lunch looking onto the pistes and pool.

Main bar

The main bar at Club Med Méribel le Chalet is the epitome of understated elegance. Its warm and tasteful decor creates a carefree mood, with friendly staff to cater to your every need. Tastefully designed with natural materials, enjoy a drink round the log fire and make yourself at home!

Informatii utile

ROUTE DU BELVÉDÈRE MERIBEL LES ALLUES 73550 Savoie - Méribel FRANCE