Plecare la: 2021-04-18
Fara transport
7 nopti Junior Room - Double bed, Petit Claret
2 adulti

All Inclusive ClubMed

Petreceti-va vacanta la ski pe pantele maiestuoase ale complexului Tignes Val Claret.


Club Med va intampina la Tignes Val Claret intr-o statiune situata la o altitudine de 2 100 m si ofera iubitorilor de sporturi de iarna una dintre cele mai frumoase
zone de ski din lume.

12 imagini

La Tignes Val Claret, cele 228 de camere sunt impartite in două hoteluri: hotelul principal "Le Val Claret" si "Le Petit Claret", conectat la hotelul principal printr-un coridor interior

Camera Superioara

In Tigne Val Claret veti regasi toata placerea de a fi in doi, in aceasta camera Club, o cazare cu confort simplu si practic.

Puteti alege o camera cu vedere la partii sau una de familie.

Camera Deluxe

Camerele Deluxe au  orientare sud-vestica si ofera priveliste la partii.

Thumb pictoskialpin etoile carre neutre cmyk

Scoala de Ski

Resortul nostru pune la dispozitia copiilor si a adolescentilor Cluburi inovatoare dedicate avand la baza experienta de peste 40 de ani a Club Med. Zone dedicate, concepute special pentru copii cu echipamente adaptate confortului si sigurantei lor. G.O® (Gentil Organisateur = Animatori Club Med) dedicati si pasionati (1) Orele de deschidere permit parintilor sa se bucure de plaja, respectand in acelasi timp capriciile si ritmul copiilor. Pentru mai multe informatii: structurile de organizare a activitatilor pentru copii lucreaza toata saptamana, cu exceptia zilei de sambata. (1) G.O® detinatori ai brevetului de aptitudini in functia de animator (BAFA) sau ai unei calificari de ingrijire a copiilor.
Thumb mini club med

Mini Club Med

De la 4 la 10 ani

La Mini Club Med copiii dvs. vor avea o experienta diferita!

Activitatile se impart in 3 categorii: de creație, de exprimare si motrice.Totul este planificat de G.O® pentru a petrece vacante de neuitat pentru cei mici. 

Activitatile sportive (tenis, circ) sunt impartite pe grupe de varsta.

Creatie: ateliere de patiserie, arte vizuale

Exprimare: dans, pregatire si participare la spectacole

Joc: jocuri colective si animatie

Pranz si gustari

Seara: cina cu prietenii, dupa care cei mici pot petrece seara sub supravegerea animatorilor dedicati 

6 zile din 7

Thumb junior club med

Junior Club Med

De la 11 la 17 ani 

Adolescentii se gasesc intr-un spatiu exterior nou, special amenajat pentru ei, sub supravegherea unui G.O® dedicat. Acest loc este ideal pentru petrecerea timpului intr-un cadru tineresc, in care totul este propus si nimic nu este impus. 

6 zile din 7

Fiecare tara...cu propria gastronomie, fie ea dulce, sarata, sau picanta ... Descoperiți o multitudine de arome in timpul vacantei dumneavoastra si dati frau liber poftelor...culinare de la mic dejun pana la cina.

The Champagny

Dine in a contemporary and colourful restaurant with a friendly, relaxed atmosphere. The buffet provides a large selection of dishes throughout the day. The freshly cooked food has an international influence but you'll also find some fabulous French cuisine. Start the day with a hearty breakfast, share your skiing stories at lunch, and unwind over a leisurely dinner at the end of the day.

Main bar

At the center of this fantastic Resort, vast lounges and cosy fireplaces await you in the main bar - the perfect lunchtime interlude after a morning gliding down the slopes of the Espace Killy. Get a soft drink for the kids and somethig comforting for yourself before heading back to the slopes.

Informatii utile

TIGNES 73320 Savoie - Tignes Val Claret FRANCE


Nota acordata pe TripAdvisor
4.0 24206 5
dintr-un numar de 1558 voturi


Location Ss4.5
Sleep Quality Ss4.0
Rooms Ss4.0
Service Ss4.0
Value Ss3.5
Cleanliness Ss4.0